Kako deluje


EventID je spletna aplikacija za preprosto kreiranje dogodka. Vhodna stran aplikacije je za vse enaka, sam sistem pa zazna uporabniško ime in preusmeri na pravo podstran, bodisi za organizatorje ali za udeležence dogodkov.

EventID spletna aplikacija

ORGANIZATOR

Organizator zakupi število dogodkov, ki bi jih rad kreiral v spletni aplikaciji. Znotraj aplikacije lahko kreira spletno pristajalno stran dogodka, kreira spletni prijavni obrazec s točno določenimi informacijami, ki jih od udeleženca želi pridobiti, opiše vsebino dogodka, kreira urnik za različne sekcije in/ali predavanja, uredi plačljivost dogodka- avtomatizacija plačevanja, ter ureja samo obliko akreditacij, vpisuje na novo prijavljenje na licu mesta dogodka in v realnem času spremlja udeležbo.
Nadalje je v razvoju tudi spletni vmesnik »marketplace«,kjer bo organizator imel možnost pridobiti različne ponudbe ponudnikov produktov in storitev kot so konferenčne dvorane,namestitve, gostinske storitve, cvetličarje, hostese, ozvočenje, itd.

UDELEŽENEC

Udeleženec se prijavi v spletno aplikacijo preko pristajalne spletne strani dogodka, katerega je organizator predhodno kreiral. Ob prvi prisotnosti v spletni aplikaciji se je potrebno prijaviti. Za vse nadaljnje dogodke, ki so kreirani z našo spletno aplikacijo EventID, pa se udeleženci le še prijavijo. Znotraj vmesnika posameznega obiskovalca so vidni vsi dogodki kjer se je posameznik prijavil, vse karte in druge osebne informacije. Po prijavi na dogodek udeleženci samodejno prejmejo povratno potrdilo o registraciji in vse potrebne informacije o dogodku.

ID.Conference sledenje

KAJ JE RFID UHF STOLP

RFID UHF stolp bere in sledi akreditacijam s pomočjo Ultra visokih frekvenc (UHF). Vsi potrebni podatki iz prijavnega obrazca so shranjeni v oblaku. UHF stolp pri vsakokratni zaznavi UHF čipa, ki je na akreditaciji, preverja dovoljenje za prehode in jih shranjuje v lastni sistem, le ta pa je lahko povezan online v oblak oz se podatki pošljejo takoj, ko je stolp povezan s spletom.

KAKO DELUJE

RFID UHF stolp lahko prebere do 10 udeležencev v sekundi. Tako so vrste praktično eliminirane. Za preverbo prehodov v dvorane stolpe postavimo pred ali za vhodom in tako beležimo čas ter po želji se posveti lučka ali ima posamezik dovoljenje za vstop. RFID UHF stolpe lahko namestimo tudi po hodnikih oziroma prostorih kjer bi radi merili prehode udeležencev in kje se udeleženci gibajo.
Vkolikor je povezava s spletom se vsi podatki osvežujejo v realnem času.

VODIČ KORAK PO KORAK